cikartmablog kapak

2022 Yılının En Sevilen Çıkartmaları (Telegram Sticker)

Çağla AYNACI

2022 Yılının En Sevilen Çıkartmaları (Telegram Sticker)
Bildiğiniz gibi çıkartmalar; genellikle mobil aplikasyonlarda karşımıza çıkan ve mobil aplikasyonların adeta vazgeçilmezi haline gelen görsellerdir.

Hareketli ve hareketsiz olabilen bu görseller; yakın olduğumuz kişilerle mesajlaşırken hem kendimizi daha iyi ifade etmemizi sağlıyor, hem de eğlenceli bir sohbet ortamı hazırlıyor.

Çıkartmalar yaşamımıza ilk önce -çoğu konuda olduğu gibi- Msn Messenger ile girdi. Aralarında en popüleri “Öpücük” çıkartmasıydı. Ekranın tamamını kaplayan bu görseller aynı zamanda sesliydi de. Bu özelliği onları daha çekici kılıyordu.

Zamanla diğer ağlarda da yaygınlaşan çıkartmalar, günümüzde özellikle BİP ve Telegram gibi chat uygulamalarında tercih ediliyor. Bunun sebebinin, yazışma ekranının geniş olmasından kaynaklandığı düşünüyorum.

Bu yazımda 2022 Yılının En Sevilen Çıkartmaları (Telegram Sticker)’nı sizler için derledim.

1-People Memes

PeopleMemes 128px 1

Birçok ünlünün aynı pakette buluştuğu bu hareketli çıkartmalar, gerçekten çok eğlenceli. Çeşitli ruh hallerini sevdiklerinizle chat yaparken oldukça keyifli bir şekilde ifade edebilirsiniz.

2-World Art

WorldArt 128px 2

Dünyaca ünlü sanat eserleri içindeki karakterlerin hareket ettiğini, çoğunlukla fantastik ve korku film türlerinde görürüz. World Art paketi sayesinde artık; Telegram yazışmalarımızda bu karakterlerle gayet eğlenceli bir kültür yolculuğuna çıkabiliyoruz.

3-Love Is

GumLoveIs 128px 2

Şıpsevdi sakızlarını çoğumuz biliriz. İçinden sağ üstünde iki adet kalp bulunan ve her sakızda “Love Is...” diye başlayarak aşkın tanımını yapan kağıtlar çıkar 🙂 Çocukluğumuzu hatırlatarak bizlere nostalji yaşatan bu kız ve oğlan karakterlerini de artık Telegram’da kullanabiliyoruz ♥

4-Animated Emojes

AnimatedEmojies 128px 226

Ekranda yerini ezberlediğimiz emojiler adeta hafızalarımıza kazındı. Kendimizi anlatırken belki de en çok kullandığımız görseller oldular. Üstelik sadece mesajlaşırken değil, durumumuzda ve adımızda da kullanabiliyoruz onları. Hareketlerini sadece hayal edebiliyorken; artık canlı canlı Telegram‘da karşımızdalar!

Sizler de en sevdiğiniz Telegram çıkartma paketlerini yorumda bizimle paylaşabilirsiniz.

Mevcut çıkartmalar dışında farklı çıkartmalar kullanmak isterseniz, size güzel bir haberimiz var : Arkadaş çevrenize özgü esprileri veya kurumunuza özel mottoları içeren çıkartmaları yaptırmak artık çok kolay!

Dijimad olarak, Telegram kanalınızda kullanabileceğiniz kişisel/kurumsal çıkartmaları sizin için çiziyor ve tasarlıyoruz.

Hemen şimdi buradan örneklerimizi inceleyebilirsiniz. Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle…

0 Yorum

Bir yanıt yazın


Diğer Makaleler

Bursa Mobil Uygulama Geliştirme

Bursa Mobil Uygulama Geliştirme

Teknolojinin ve internetin bu kadar yaygınlaştığı bir dünyada, uygulama kullanımı büyük bir avantajdır. Uygulamalar, kullanıcılarla benzersiz bir etkileşim ortamı oluşturmaya…

Detayları İncele
Sosyal Medya ve SEO İlişkisi

Sosyal Medya ve SEO İlişkisi

Sosyal medya ve SEO ilişkisi hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Bunlar farklı yöntemler içeren iki önemli pazarlama bileşenidir. Dijital pazarlama…

Detayları İncele
flutter

2021 Yılında Neden Flutter Öğrenmelisin?

Mobil uygulamalar giderek daha popüler olmaya devam ediyor. Bu yıl yeni bir güncelleme alan Flutter mobil uygulama geliştirme konusunda giderek…

Detayları İncele
Arrow-up