👚 5Fil: İkinci El Ürün Satış Platformu

Sürdürülebilir bir modanın geleceğine inanan ve yenilikçi adımlarıyla ön plana çıkan 5Fil için neler yaptık?

Moda

İzmir

Pazaryeri

Analiz

İhtiyaçlar

5fil pazaryeri projesi, başlangıçta Dokan ve WooCommerce altyapısı ile hayata geçirilmeye çalışılmış ve belirli bir noktaya kadar ilerleme kaydedilmişti. Ancak, projenin senaryosuna uygun bir şekilde yapılandırılmadığı için süreç duraksamıştı. Satıcıların ürün yükleme ve panel kullanımında çeşitli eksiklikler bulunmaktaydı. Bu durumu analiz ettikten sonra, projeyi yeniden ele alarak işe koyulduk. Özel geliştirmelerle birlikte pazaryeri kurgusunu optimize ederek, en verimli hale getirmeye başladık.
  • Mevcut web sitesinde incelemeler yapıldı.
  • Kurgu ve olabilecek senaryolar hazırlandı.
  • Dokan & WooCommerce uyumluluğu konusunda ek geliştirmeler yapıldı.
  • Satıcı ücreti, komisyon süreçleri yeniden tasarlandı.
  • Performans sorunları giderildi.
  • Masaüstü ve mobil cihazlar için görsel sorunlar giderildi.

Çözüm

Web sitesinin daha hızlı çalışması, aynı zamanda dijital pazarlama ve SEO çalışmaları için uygun hale gelmesi açısından birçok düzenleme yapılmıştır. Kurmuş olduğumuz pazaryerinin, mobil üzerinde de efektif bir şekilde kullanılabilmesi için gerekli düzeltmeler ve çalışmalar yapıldı. Pazaryeri kurulumu hizmetinin en önemli kısımlarından biri olan mobil uyumluluk, markanızın daha ulaşılabilir olması açısından oldukça önemlidir.

Ödeme Entegrasyonu

Kurulum hizmeti verdiğimiz pazaryerine aynı zamanda Paratika ile çalışan ödeme entegrasyonu hizmeti sağlandı. Üye kaydı, tedarikçi kaydı gibi yerlerde sözleşme ve yasal sorumlulukların yerine getirilmesi için gerekli hizmet sağlandı.

Satıcılar için kolay ve kullanışlı bir alan yarattık

Satıcıların ürün yükleme, görüntüleme ve listeleme yaptıkları kullanışlı bir alan yarattık. Bu sayede satıcılar daha hızlı ve zahmetsiz şekilde ürünlerini satışa koyabileceklerdir. Aynı zamanda yüklenilen ürünlere kategorilere göre otomatik olarak stok kodu verilmesini sağlayan hizmeti sağladık. Yapmış olduğumuz tüm bu geliştirme hizmetlerinin yanında düzenli olarak bakım hizmeti de vermekteyiz. Projenizin öncesinde, yapımında ve sonrasında her anında yanınızda olmaya devam ediyoruz.

🚀 Başarılı Projelerimize Dahil Olun

Dijitaldeki projenizi gerçekleştirmek için bir tık uzaktayız. Paketlerimizi inceleyerek sizin için en uygun olanı seçin ve hemen çalışmaya başlayalım!