Başarı Hikayeleri

Dijimad ile projelerini hayata geçiren firmalar

5fil

Kadın ve erkek kategorilerinde kıyafet, ayakkabı, çanta ve aksesuar ürünlerinin hem alımını hem satışını yapabileceğiniz çevrimiçi bir ikinci el ürün satış platformu olan 5fil için neler yaptık?

Sneaker Baker

Sneaker Baker sınırlı sayıda üretilen sneaker, streetwear, aksesuar, çanta gibi limitli ürünlerin alıcı ve satıcılarını birbiriyle buluşturma amacıyla Türkiye’de kurulmuş bir pazar yeri platformudur. Peki biz bu pazar yeri platformu için neler yaptık?

Short Pixel

Aradaki boşluğu kapatmak için savaş naralarını "Web sitenizi hızlandırın" olarak değiştirdiler ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için API'lerini geliştirmeye başladılar. İlk adım olarak, API'lerini ve sunucu bulutlarının gücünü kullanarak WordPress sitelerinin görüntülerini optimize eden ShortPixel Görüntü Optimizasyonu eklentisini geliştirdiler. Peki Short Pixel ekibine nasol bir hizmet verdik?

N Akvaryum

N Akvaryum, akvaryum tutkunlarına yönelik zengin bir kaynak ve ürün yelpazesi sunan bir platformdur. Kullanıcılar, akvaryum ekipmanları, dekorasyon malzemeleri ve çeşitli balık türleri hakkında bilgi edinebilirler. Ayrıca, akvaryum bakımıyla ilgili pratik ipuçları ve öneriler bulmak da mümkündür. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli hobiciler için ideal bir rehberdir. Peki N Akvarum için neler yaptık?

TheLifeCo Shop

TheLifeCo Bodrum, Antalya ve Phuket’teki sağlıklı yaşam merkezlerinde, misafirlere daha sağlıklı yaşam yollarını ve günlük yaşamın stresli, toksin dolu, sağlıksız ortamlarından nasıl korunabileceklerini anlatmaktadır. Ayrıca, bu olumsuz etkilerden arınabilmeleri için gerekli ürün ve hizmetleri sunmaktadır. Misafirlerin zihin ve beden sağlığını iyileştirmek için gereken desteği sağlamayı amaçlamaktadır.