Eklenti Geliştirme Hizmeti

Eklenti Geliştirme hizmeti ile WordPress sitenizin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler sunuyoruz. Temel düzeyde sorunları çözen eklentilerimiz, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenizin işlevselliğini artırmak için tasarlanmıştır.

Geliştirdiğimiz eklentiler, 10 saati geçmeyen işlevsellik sunarak, işletmenizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir. Kullanıcı dostu arayüzleri sayesinde, eklentileri kolayca kurabilir ve kullanabilirsiniz. Dijimad’ın uzman ekibi ile, web sitenizi daha etkili bir hale getirmek için gerekli adımları hızlı ve güvenilir bir şekilde atıyoruz.

Sık Sorulan Sorular

Eklenti geliştirme süreci ne kadar sürer? Genellikle 10 saati geçmeyecek temel düzeyde sorunları çözen bir eklenti geliştirme süreci 7-14 iş günü içinde tamamlanır. Süre, talep edilen özelliklerin karmaşıklığına bağlı olarak değişebilir.
Hangi tür eklentiler geliştirebiliyorsunuz? WordPress tabanlı web siteleri için özel ihtiyaçlara göre tasarlanmış eklentiler geliştirebiliyoruz. Örnek olarak, form eklentileri, SEO optimizasyonu, sosyal medya entegrasyonu gibi çeşitli çözümler sunuyoruz.
Eklenti Geliştirme Hizmeti
  • ✅ Özel ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış temel bir WordPress eklentisi
  • ✅ Eklentinin kurulum ve kullanımı için kullanım kılavuzu
  • ✅ Eğitim
  • ✅ Eklentinin kapsamlı test süreçleri

2,400.00 

Sorularınız mı var? Sizi Arayalım.

Formu doldurarak arama talebinde bulunabilirsiniz. Sizlerle gün içinde iletişime geçmeye çalışacağız.

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.

Sepetiniz